top of page
90's Medeley
 

Live în stdioul Popas Production

  Ne-au rugat fanii să înregistrăm live acest medley ca să poată dansa acasă :)) - Can't touch this, It's my life, Rythm is a dancer, Push it, The rythm of the night, Scatman

Amalia la Antena 1
 

Show-ul TV "The Four" ("Cei Patru")

  Amalia Uruc, colega noastră, a "rupt" scena la cel mai nou show TV produs de Antena 1. O apariție electrizantă, o idee de mash-up invenție marca POPAS și... iată ce a ieșit.

"Povestea Leului RA"
 

Un musical românesc 100% original

  Marius Popa a scris muzica și a generat povestea celui mai îndrăzneț proiect artistic românesc al ultimilor ani: un musical 100% original. Regia este semnată de Cezar Ghioca iar aranjamentul orchestral de Gabriel Pîndici - pianistul trupei Popas. 

Du Hast, bade

Un mashup mai... altfel

La petrecerile private ne mai ia valul și mai "reinventăm roata". Și cum la întrebarea "ce să cântăm, Rammstein sau populară?" nu ne-am putut răspunde,  am ales să facem un mashup.

 Cu aproape 1000 de concerte live și 17 ani de experiență, Popas Band este o trupă reprezentativă în zona de cover-band în România.

Repertoriul trupei include cele mai importante cântece ale ultimilor 60 de ani, prezentate într-o manieră unică astfel încât atmosfera concertelor este mereu surprinzătoare.

Muzica noastră originală
Video
PPS Banner 2.jpg
bottom of page