top of page

   Cu peste 800 de concerte live și 15 ani de experiență, Popas Band este o trupă reprezentativă în zona de cover-band în România.

Repertoriul trupei include cele mai importante cântece ale ultimilor 60 de ani, prezentate într-o manieră unică astfel încât atmosfera concertelor este mereu surprinzătoare.

 

   Înființată în septembrie 2006 de Marius Popa (Spin, Latin Expres, Jukebox, Foisorul de Foc), trupa are urmatoarea componență:

Marius Popa - voce, chitară 
Medéa Bălănică - voce

Amalia Uruc - voce
Florin Șerban - chitară
Gabor Pal - tobe
Ágnes Soós - bas
Gabi Pîndici - claviaturi


Deși cunoscută mai mult pentru atmosfera specială de la concertele de club, POPAS se poate mândri cu multe piese originale care nu se potrivesc mainstream-ului, primul album fiind lansat în anul 2008. 

 

"Flickering Hostile" este un album serios, ce conține 12 cântece compuse integral, muzică și text, de Marius Popa. Acestea au stiluri destul de diferite, de la funk la rock trecând prin pop. Melodiile sunt interpretate cu aceeași naturalețe ca într-un concert de club.
Este o muzică sinceră, bazată foarte tare pe mesaj, melodiile fiind scrise si înregistrate intr-o perioada de circa 2 ani.

 

Albumul este înregistrat în regim de "live", o raritate a acestor vremuri, și nu are niciun sunet generat de computer.
Producția materialului discografic  au avut loc în studioul "Vița de Vie" și a durat 3 luni, Popas fiind unicul producător.

Marius Popa spune "Am ales să facem un album care să sune destul de vechi ca sound pentru că eu sunt de părere că ne îndepărtăm de esență. Muzicienii ar trebui să nu uite să cânte bine, cu instrumente adevărate, cu afecțiune...  Muzica a fost concepută sa hrănească spiritul! Evoluăm, luptăm, murim și nu observăm că spiritul ne-a intrat la apă! Eu mă opresc din evoluția mea către nimic aici! Mai am de simțit!"

Despre Popas Band

Cover.JPG
bottom of page