top of page

   Cu aproape 1000 de concerte live și 17 ani de experiență, Popas Band este o trupă reprezentativă în zona de cover-band în România.

Repertoriul trupei include cele mai importante cântece ale ultimilor 60 de ani, prezentate într-o manieră unică astfel încât atmosfera concertelor este mereu surprinzătoare.

 

   Înființată în septembrie 2006 de Marius Popa (Spin, Latin Expres, Jukebox, Foisorul de Foc), trupa are urmatoarea componență:

Marius Popa - voce, chitară 
Medéa Bălănică - voce

Amalia Uruc - voce
Florin Șerban - chitară

Gabor Pal - tobe
Ágnes Soós - bas
Gabi Pîndici - claviaturi


Deși cunoscută mai mult pentru atmosfera specială de la concertele de club, POPAS se poate mândri cu multe piese originale, cel mai recent album fiind "Povestea Leului Ra", album ce conține soundtrackul spectacolului de teatru muzical cu același nume, scris de Marius Popa și Cezar Ghioca. Acesta poate fi ascultat pe toate platformele de streaming.

 

Primul album, "Flickering Hostile" este un album lansat în anul 2009, ce conține 12 cântece compuse integral, muzică și text, de Marius Popa. Acestea au stiluri destul de diferite, de la funk la rock trecând prin pop. Melodiile sunt interpretate cu aceeași naturalețe ca într-un concert de club.
Este o muzică sinceră, bazată foarte tare pe mesaj, melodiile fiind scrise si înregistrate intr-o perioada de circa 2 ani. 
Albumul este înregistrat în regim de "live", o raritate a acestor vremuri, și nu are niciun sunet generat de computer. Materialul audio a fost produs în studioul "Vița de Vie" și a durat 3 luni, Popas fiind unicul producător. La fel, albumul poate fi ascultat pe toate platformele de streaming.

Marius Popa spune "Am ales să facem o muzică mai "analog" care să sună destul de vechi ca sound pentru că eu sunt de părere că ne îndepărtăm de esență dacă butonăm prea mult computerul. Muzicienii ar trebui să nu uite să cânte bine, cu instrumente adevărate, cu afecțiune...  Muzica a fost concepută sa hrănească spiritul! Evoluăm, luptăm... dar pare că spiritul ne-a intrat la apă! Eu mă opresc din evoluția mea către nimic aici! Mai am de simțit!"

Despre Popas Band

PPS Banner 2.jpg
bottom of page