top of page

Știri

Amalia la "Vocea României"
 

#TeamLori

  Amalia Uruc, colega noastră, a făcut senzație la etapa de dueluri de la "Vocea României", în echipa Loredanei. A câștigat inclusiv primul live și merge mai departe.  Vezi aici prestația ei!

Thunderstruck - Christmas

Un cover mai... altfel.

 

Ne-a venit într-o zi "trăsnita" idee de a repune "Thunderstruck" a celor de la AC/DC într-un alt context... Și am făcut-o colind. Că doar e  sezonul, nu? :)

Marius Popa, cocoșul din 
"Doi Galbeni"
 

Piesă de teatru pentru toate vârstele

  Marius Popa are rolul principal în piesa de teatru "Doi Galbeni", o piesă de succes, adaptare după Ion Creangă, în care joacă și Mona Codreanu, Sergiu Aliuș, Nae Croitor și Ileana Surdu. Un spectacol de Mirela Bucur.

Marius Popa, Comisarul din 
"Tartuffe"
 

De Molière

  Marius Popa jooacă rolul Comisarului în adaptarea modernă a piesei de teatru "Tartuffe", în regia lui Zalan Zakarias. Un personaj care vine dintr-o altă lume și rezolvă, cu o armă de foc și un monolog neașteptat, o dramă în desfășurare.

Marius Popa, gătind la Prima TV

Emisiunea Click Poftă Bună!

 

   Marius Popa a fost invitatul Dianei Bart la emisiunea Click Poftă Bună de la Prima TV. O emisiune relaxantă, de sâmbătă, haioasă și... dulce. ;) 

 

  Medéa - cover senzațional

 Producție și orchestrație - Marius Popa și Gabriel Pîndici 

 

   Colega noastră, Medéa Bălănică a făcut un remake al celebrului cântec "Feeling Good", semnat de Nina Simone. Melodia a fost compusă în 1964. 50 de ani mai târziu, rămâne un cântec actual și superb.

Marius Popa - "cusurgiu" la Prima TV

"Cusurgiii" - site oficial. Click aici!

 

   Alături de Mihai Găinușă, "dezbrăcatul" Codruț Keghes, "mistrețul" Octavian Păscuț și "bebelușa" Oana, Marius Popa întregește echipa "de șoc" ce va aduce buna dispoziție în casele voastre, din septembrie la "Cusurgiii". Comunicat oficial Prima TV

Îmi place, mă!

Release 2013

 

 

Melodia  noastră este însoțită de un colaj foto cu creațiile lui Marius Popa în materie de fotografie. Detalii despre pasiunea lui găsiți aici.

Artiști români de 15 ani

Întorsura Buzăului, anul 2012 

 

Acum sunt clasa a 11-a și sunt și mai buni, dar acum 2 ani, când Marius Popa a filmat cu telefonul acest clip, aveau doar 15 ani și, cu siguranță, dacă ar fi fost în America acum ar fi avut milioane de vizualizări... Trupa Youvenis

Spot publicitar Bucegi

Marius Popa și Gabi Pîndici au produs muzica

 

Coloana sonoră a celui mai recent spot publicitar pentru berea Bucegi este produsă de Marius Popa și Gabi Pîndici, compoziția fiind din categoria muzicii clasice.

Ea mă minte

VIDEOCLIP OFICIAL

 

   Videoclipul piesei "Ea mă minte" a fost filmat în clubul Music Club.

   Membrii trupei POPAS sunt protagoniștii unei povești care se crează în momentul în care Marius începe să scrie textul cântecului. De nicăieri, apar actori care interpretează versurile sub forma unei piese de teatru care încetează brusc în momentul în care Marius decide să renunțe la a mai scrie textul. Finalul este unul neașteptat și haios în același timp. ;)

 

Lea Mar - susținută de POPAS

Marius Popa și Gabi Pîndici au produs primul ei single 

 

Are 18 ani, este din Târgu Jiu și este una dintre cele mai noi și promițătoare voci ale României. Puteți asculta aici noul ei single. Marius Popa este compozitor, textier și producător iar Gabi Pîndici orchestrator.

PPS Banner 2.jpg
bottom of page