Ai vreo intrebare? Go for it !

Discutii legate de fiecare dintre noi

Moderator: Marius Popa

Re: Ai vreo intrebare? Go for it !

Postby Karina » Thu Apr 30, 2009 5:13 pm

Buna seara! E afisat pe site ca biletele pt Phoenix cu Popa's in deschidere se pot procura si de pe myticket.ro :? Eu tot caut de vreo 2ore. Nu sunt sau nu vad eu? Am mai cumparat bilele de multe ori de pe net, eu cred ca totusi nu sunt si pe myticket... Daca asa e, cand le pot procupa de pe net? Stiti voi, comoditatea asta... Multam!
Karina

Postby Marius Popa » Fri May 01, 2009 5:53 pm

din păcate nici eu nu cred că le-au pus pe myticket.ro. Am fost informat greşit. anyway cred că nu vor fi probleme să cumperi bilete direct de la intrare atunci când vii la concert. Baftă mare!
The show must go on !
Marius Popa

Postby Karina » Sat May 02, 2009 3:42 pm

Marius Popa wrote:din păcate nici eu nu cred că le-au pus pe myticket.ro. Am fost informat greşit. anyway cred că nu vor fi probleme să cumperi bilete direct de la intrare atunci când vii la concert. Baftă mare!

Multumesc pt raspuns. Din pacate...e totul ca la noi in Romanica. La Becker nu se stie nimic(cica sa mai sun si luni), ei spun ca cei de la Phoenix vor veni dupa concertul sustinut in sala Mihai Eminescu sau ceva de genul, la Diverta, of course, nu se stie nimic de bilete pana luni. Ce tare! Cred ca la intrare o sa aplic metoda aia: "aaaa, stiti, stati asa ca eu il cunosc pe Ala si pe Alalaltul din Phoenix, si pe Ala din Popa's, suntem nascuti in aceeasi zi,stii tu... e ruda cu mine, hai, lasa-,ma sa intru!" si am rezolvat problema :roll: Eu sper sa cantati TOT albumul, nu v-am ascultat live decat in Spice cu "Striga" si "What you are", poate includeti si "In-cerc" in playlist intr-una din seri, ar fi frumos :) Bafta si voua cu albumul, ma duc fuga sa vad ce se mai intampla cu "Striga" in topul CityFm.
Karina

Postby ronnie » Sat Jan 16, 2010 4:15 pm

M-ai participati ci anul acesta la Eurovision? Daca da mult succes si sa ne intalnim in Norvegia :D
ronnie

Postby Marius Popa » Tue Jan 19, 2010 4:20 pm

Deocamdata mi-a ajuns cu Eurovisionul> sunt foarte curios ce o sa iasa anul asta...
The show must go on !
Marius Popa

Postby ronnie » Tue Jun 01, 2010 11:14 pm

Salut,ce mai faceti? nu am mai vorbit demult...........cum ti-sa parut Eurovision 2010? mie sincer mi-a placut Germania foarte mult;romania cred ca are un loc bun ma asteptam sa iasa pe la mijloc
ronnie

Postby Marius Popa » Sun Jun 06, 2010 8:09 pm

Bonjour! Facem bine, mulțumim pt întrebare! Mai compunem o melodie, mai cântăm la vreun concert... same old habit. Eurovisionul rămâne în continuare, pentru mine, un subiect care nu îmi face o plăcere deosebită. Trebuie să recunosc că am remarcat piesa cu Paula și Ovi încă din selecția națională, însă nu este una pe care aș asculta-o la mp3 player-ul meu. Cea a Germaniei mi s-a părut chiar haioasă, în schimb pe Radio Guerrilla găsești piese de acel gen mult mai bine produse. Se poate să fie doar o chestiune de gusturi... ;)
The show must go on !
Marius Popa

Postby ronnie » Tue Jun 08, 2010 7:49 pm

V-ati gandit sa scoateti o piesa noua......sau poate un cd nou?
ronnie

Postby Marius Popa » Wed Jun 09, 2010 7:13 am

Lucrăm la asta. Uite aici un "sneak and peak" http://www.trilulilu.ro/marspps/3d705daf866c50
The show must go on !
Marius Popa

Previous

Return to The Band