Marius Popa wrote:din păcate nici eu nu cred că le-au pus pe myticket.ro. Am fost informat greşit. anyway cred că nu vor fi probleme să cumperi bilete direct de la intrare atunci când vii la concert. Baftă mare!
Multumesc pt raspuns. Din pacate...e totul ca la noi in Romanica. La Becker nu se stie nimic(cica sa mai sun si luni), ei spun ca cei de la Phoenix vor veni dupa concertul sustinut in sala Mihai Eminescu sau ceva de genul, la Diverta, of course, nu se stie nimic de bilete pana luni. Ce tare! Cred ca la intrare o sa aplic metoda aia: "aaaa, stiti, stati asa ca eu il cunosc pe Ala si pe Alalaltul din Phoenix, si pe Ala din Popa's, suntem nascuti in aceeasi zi,stii tu... e ruda cu mine, hai, lasa-,ma sa intru!" si am rezolvat problema

Eu sper sa cantati TOT albumul, nu v-am ascultat live decat in Spice cu "Striga" si "What you are", poate includeti si "In-cerc" in playlist intr-una din seri, ar fi frumos

Bafta si voua cu albumul, ma duc fuga sa vad ce se mai intampla cu "Striga" in topul CityFm.